Антитерористичні навчання в Івано-Франківську. День 2

15:06, 27 лис. 2019
 
Антитерористичні навчання в Івано-Франківську. День 2

Другий день антитерористичних навчань провела в Івано-Франківську координаційна група Служби безпеки України. У тренуванні взяли участь понад п’ятсот співробітників СБУ та інших правоохоронних органів. Навчання відбувалися в умовах, максимально наближених до реальних, з використанням спеціальної техніки та озброєння.

За легендою, на другий день перебування в Івано-Франківську терористи забарикадувалися на військовому об’єкті поблизу міста. Бійці спецпідрозділу "Альфа" штурмували приміщення з кількох боків і, оточивши терористів, знешкодили їх.

"Спецпідрозділ спрацював на відмінно - терористи знешкоджені. Це основне їхнє завдання. Вони (бійці "Альфи") зайшли у приміщення, використовуючи альпіністське спорядження. Контролювали через вікна терористів, був захід через двері з підривом. І таким чином терористи були знешкоджені", - розповів начальник управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області Сергій Заяць. Також він додав, що такі антитерористичні навчання можуть запобігти терористичним загрозам та диверсіям у реальних умовах.