Пожежу у Богородчанському спецагролісгоспі погасили (ОНОВЛЕНО)

8:04, 22 жов. 2019
 
Пожежу у Богородчанському спецагролісгоспі погасили (ОНОВЛЕНО)

UPD 23.10.2019: Лісову пожежу у Богородчанському районі погасили вчора. Про це сьогодні близько 9-ої години повідомила речниця обласного управління ДСНС Світлана Бабушкіна. До ліквідації пожежі вчора залучили 50 людей. З них - 17 пожежників, 25 лісників та 8 чоловіків місцевого населення.

Станом на 17-ту пожежники продовжують гасити лісову пожежу у Богородчанському районі.

17 пожежників та 23 лісники продовжують у вівторок гасити пожежу лісу у Богородчанському районі. Про це нам об 11-ій розповіла речниця управління із надзвичайних ситуацій в області Світлана Бабушкіна. За її словами, пожежу локалізовано на певній території.

Пожежа сухої трави, чагарників, повалених дерев та листяної підстилки площею 5 гектарів на території лісового масиву, який належить Богородчанському спецагролісгоспу, продовжують гасити. Пожежа трапилася вчора, 21 жовтня, о 09.39. Як повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, вчора о 12.36 пожежу було локалізована.

Також вчора горіла трава на площі 1.5 гектара на території лісового масиву, який належить Косівському районному підприємству “Райагроліс”. А в лісовому масиві, що належить Пасічнянському лісництву Надвірнянського держлісгоспу горіла трава площею 2 гектара.