Запрацював новий сайт UA: КАРПАТИ

Запрацював новий сайт UA: КАРПАТИ

10 січ. 2019

UA: КАРПАТИ стали однією з перших філій Суспільного, де запрацював новий сайт, — if.suspilne.media.

На новому сайті UA: КАРПАТИ є розділ із телепрограмою, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна переглядати програми телеканалу наживо.

Окремий розділ цифрової платформи присвячений новинам регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки. Крім цього, на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом UA: КАРПАТИ або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням. У майбутнього на сайті UA: КАРПАТИ з’являться ще й розділ з регіональними проектами UA: Українське радіо Карпати.

Ми активно працюємо на обох діджітал-платформах UA: КАРПАТИ: сайті та сторінці у Facebook. Ці інтернет-ресурсинаша візитка в мережі. З їхньою допомогою ми залучаємо нову аудиторію, поширюємо інформацію про Суспільне та наші програми”, — каже продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська.Радію, що відтепер наші проекти буде зручно переглядати онлайн та в записі на новому web-порталі зі сучасним дизайном”.

Сайти виконані у єдиному корпоративному стилі, кожна філія Суспільного відрізняється власними кольорами, які є унікальними для кожного регіону. Зараз, окрім Івано-Франківської, сайти ще 8-ми філій Суспільного відкриті для користувачів мережі. Нові інтернет-ресурси інших регіонів наразі тестують та готують до запуску.

«Ми плануємо й надалі посилювати присутність Суспільного у діджитал. Так суспільний мовник стає більш доступним, адже інтернет-платформи дозволять і зручно переглядати передачі будь-де і будь-коли, і легко знаходити потрібні новини свого регіону”, — сказав голова правління ПАТ “НСТУ” Зураб Аласанія.

Нагадуємо, нещодавно Суспільний мовник запустив мобільні додатки для Українського радіо на Android та IOS. Відтепер завдяки додатку suspilne.radio можна слухати всі три радіостанції Суспільного — UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура — у прямому ефірі та в записі.