Випуск о 17:00 від 26 травня 2022 року

26 тра. 17:00


- Навчальний процес у школах Івано-Франківської громади завершать 31 травня. Кожен навчальний заклад самостійно вирішуватиме, як відзначати «останні дзвоники» і випускні. Однак мерія не рекомендує проводити розважальні святкування.

- Курсанти та викладачі Луганського державного університету внутрішніх справ імені Едуарда Дідоренка сьогодні опівдні приїхали потягом в Івано-Франківськ.  Університет переїжджає не вперше.  У 2014 році після окупації частини Луганщини вишу довелося переїхати у Сєвєродонецьк. Наприкінці лютого 2022 року університет евакуювали до Дніпра. Сьогодні заклад переїжджає вже втретє. Цього разу до Івано-Франківська.

- У Косівському районі на 80% виконали державний мобілізаційний план із забезпечення армії транспортом. Здебільшого місцеві жителі збирають гроші, а волонтери шукають необхідні автівки та самостійно їх ремонтують.

- Студенти івано-франківського національного медичного університету виготовляють і передають на фронт ліки. Їх роблять на базі навчально-практичного центру «Фармація».

- Житель Луганська Михайло Штанько двічі був змушений переїжджати через вторгнення російський військ в Україну. Спершу у 2014 до Києва та у березні цього року до Івано-Франківська. Разом із собою Михайло забрав своїх чотирьох папуг.

Інші випуски
Більше відео