Випуск о 18:00 від 24 травня 2022 року

24 тра. 18:00


- У боях з російськими окупантами загинули три військовослужбовці із Калущини.  Командир взводу роти поліції особливого призначення, калушанин Віктор Паньків, Василь Дрогомирецький із села Боднарів — він був спецпризначенцем КОРДу.  А також калушанин Сергій Ісаєнко – боєць воював за Україну від 2014 року.

- Шістьох вимушених переселенців, які зверталися у міський центр зайнятості, працевлаштували у комунальних підприємствах Івано-Франківська. Про це Суспільному повідомила заступниця директора центру Вікторія Максимів.

- 30 працівників Державного науково-дослідного і проектного інституту основної хімії «Ніохім» евакуювалися разом з установою з Харкова до Калуша. Процес переїзду розпочався більше двох місяців тому.

- Акторка театру та кіно Іванна Охременко через обстріли та бомбардування у Києві понад два тижні переховувалася в укритті. На початку березня вона разом із друзями переїхала до Івано-Франківська. Тут жінка продовжила займатися улюбленою справою та організувала курси акторської майстерності.

Інші випуски
Більше відео