Випуск о 18:00 від 9 травня 2022 року

9 тра. 18:00


- Близько 30 підприємств з інших регіонів України переїхали на Прикарпаття. Про це Суспільному розповіла голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.  З її слів, найбільше підприємств працює в Івано-Франківській громаді і на Калущині. І жодне із них, каже очільниця області,  не сплачує податки в обласний бюджет.

- 27 дітей розшукали поліцейські Івано-Франківщини від початку повномасштабного вторгнення росії. З усіх повідомлень про розшук дітей приблизно 70% — випадки, коли діти свідомо втікають з дому.

- Надвірнянська громада отримала гуманітарну допомогу із польського міста Пруднік. Дві вантажівки доставили одяг, матраци, медикаменти, продукти харчування, а також комплекти спеціального обладнання для рятувальників.

 - На благодійному аукціоні від футзального клубу "Ураган" з Івано-Франківська продали м’яч з автографами гравців команди за 15 тис. грн на підтримку Збройних сил України.

- 91-річний боєць Української повстанської армії із села Химчин Петро Підлетейчук на псевдо Спартак разом із побратимами боровся проти енкаведистів за волю України 70 років тому. За це прагнення свободи майже рік провів у камері смертників та понад 10 років – на засланні у радянських таборах.

Інші випуски
Більше відео