Випуск о 18:00 від 27 квітня 2022 року

27 кві. 18:00


- Штат працівників Івано-Франківського міського виконавчого комітету скоротять, а зарплати робітникам – зменшать. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Руслан Марцінків. Скількох саме робітників доведеться скоротити – мер міста не повідомив.

- Долинська громада передала у області, які постраждали від російської агресії, 49 гуманітарних вантажів. Із них – 31 вантаж для Збройних Сил України.

 - В Івано-Франківську до дня міста планують відкрити новий центр надання адміністративних послуг. Його розмістять у мікрорайоні Опришівці. Про це під час онлайн-звернення повідомив міський голова Руслан Марцінків.

-  Від початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну на Прикарпатті влаштувалися на роботу 9 медпрацівників-переселенців. Про це Суспільному повідомила начальниця відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Галина Кушнір. Галина Марійчин побувала в Калуській центральній районній лікарні та поспілкувалася з медиком, яка переїхала на Прикарпаття через повномасштабне вторгнення і тепер працює в цьому медзакладі.

- Роздавати гуманітарну допомогу переселенцям у місті Калуші допомагав переможець цьогорічного «Євробачення», соліст гурту «Калуш Оркестра» Олег Псюк.  Він став волонтером від громадської організації «Чисті серця Калуш» та благодійного фонду «Крила підтримки».

Інші випуски
Більше відео