Випуск о 17:00 від 25 квітня 2022 року

25 кві. 17:00


- Прикарпатські поліцейські видворили із України контрабандиста. 32-річному громадянину Словаччини заборонили в’їзд до нашої країни на три роки. Про це повідомляють на сторінці обласної поліції у Фейсбуці. Як йдеться в дописі, минулого року чоловіка засудили за контрабанду. Термін ув’язнення завершився у квітні. Після цього поліція та міграційна служба видворили контрабандиста через пункт пропуску «Рава Руська» на кордоні із Польщею.

 - Івано-Франківська обласна інфекційна лікарня отримала термінал Starlink. Про це повідомили на Facebook-сторінці медзакладу. Як ідеться в повідомленні, завдяки терміналу лікарня матиме безперебійний доступ до супутникового інтернету.ї

- Щодня зі штабу громадської організації «Гуцульські волонтери», що у Косові,  відправляють допомогу на передову для українських військових. Крім того, тут збирають їжу та речі для вимушених переселенців, а також допомагають їм евакуюватися з міст, де тривають активні бойові дії, каже засновниця організації Юлія Таринська. 

- Бійці 10 гірсько-штурмової бригади, що дислокується на Прикарпатті, взяли участь у футбольному турнірі на Житомирщині. Вони зіграли із командами міста Малин, яке звільнили від російських окупантів. Воїни провели два матчі – у першому зазнали поразки з рахунком 3:2, а другий поєдинок виграли – 9:5.

- Брати з Прикарпаття пожертвували для ЗСУ гроші, які складали на гіроскутер. Про це повідомили на Facebook-сторінці фонду підтримки гірсько-штурмової бригади "Едельвейс". Як ідеться в дописі, три тисячі гривень пожертвували брати Владислав та Олександр на потреби воїнів 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

Інші випуски
Більше відео