Випуск о 20:40 від 17 лютого 2022 року

17 лют. 20:40


- Сильний вітер повалив дерева на Івано-Франківщині. Зокрема, через сильні пориви вітру дерево сьогодні впало на будівлю школи у селі Білі Ослави Надвірнянського району: на місці працювали рятувальники. Також сьогодні у Бурштині дерево впало і пошкодило маршрутний автобус. Про це розповіла речниця ДСНС в області Христина Перцович. За її словами, ніхто не травмувався. Станом на 19:30 в області через шквалистий вітер повністю без електропостачання залишилися 3 села та 6 - частково, розповіла речниця «Прикарпаттяобленерго» Юліана Гойло.

- Обласна дитяча лікарня отримала благодійну допомогу від волонтерської організації із Франції. За словами заступниці медичного директора установи Наталії Митник, зараз у лікарні налаштовують отримане обладнання. 

- Прикарпатські рятувальники ліквідували пожежу цистерни з газом,  яка загорілася вчора у селищі Креховичі Брошнів-Осадської громади. Автоцистерна горіла майже добу. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло вчора о 14:22, каже речниця ДСНС в області Христина Перцович. Ліквідували пожежу рятувальники сьогодні о 13:34, після цього продовжили охолоджувати цистерну. За словами речниці Нацполіції в області Тетяни  Іванюк, поблизу надзвичайної ситуації виставили чотири поліцейські пости для того, аби скеровувати водіїв на об’їзні шляхи та не створювати затори на дорозі.

- Міська рада Івано-Франківська планує збудувати новий термінал аеропорту в місті, каже міський голова Руслан Марцінків. За його словами, спорудити його можуть на одній із трьох земельних ділянок, які перебувають у власності тергромади та розташовані біля злітно-посадкової смуги.

- Троє учасників Олімпійських ігор повернулися на Прикарпаття  та поділилися своїми враженнями від змагань в Пекіні. Поспілкувалися з ними й кореспонденти Суспільного. 

 

Інші випуски
Більше відео