Випуск о 20:40 від 12 січня 2022 року

12 січ. 20:40


- П’ятсот жителів Івано-Франківської області щепилися бустерною дозою вакцини від коронавірусу. Це дані департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації станом на сьогодні. Хто і коли може отримати цю дозу вакцини і як вона впливає на COVID-сертифікати – дивіться далі.

- Приблизно 500 житлових будинків Івано-Франківська можуть потрапити до пілотного проєкту з термомодернізації від Міністерства економіки. Попередній перелік будинків у міській раді сформують до 14 січня. Про це Суспільному розповів заступник директора департаменту інфраструктури житлової та комунальної політики Геннадій Пономаренко. Наразі програма на етапі розробки. Поки що на неї передбачили з держбюджету орієнтовно сто мільярдів гривень на 5 тисяч житлових багатоповерхівок в одинадцяти містах України.

- В Івано-Франківську планують встановити п’ять нових світлофорів та облаштувати п’ять кілець. Про це під час оперативної наради розповів заступник міського голови Михайло Смушак. З його слів, роботи проводитимуть на проблемних ділянках дороги, там де частіше трапляються ДТП та наїзди на пішоходів. Про які саме вулиці міста йдеться – дізнавалися кореспонденти Суспільного. 

Інші випуски
Більше відео