Випуск о 20:40 від 21 грудня 2021 року

21 гру. 20:40


- В Івано-Франківську сьогодні до травмпункту міської лікарні №1 звернулися шестеро людей, які травмувалися через ожеледицю. Про це Суспільному розповів завідувач травмпункту Ігор Непорадний. Ще двоє людей з травмами звернулися за допомогою вчора. Як Івано-Франківськ справляється з наслідками морозів, які фіксували в місті протягом минулої ночі та сьогоднішнього дня, дивіться у сюжеті.

- На Івано-Франківщині у пробах чорного снігу з Галича під час лабораторного дослідження працівники Держпродспоживслужби в області виявили перевищення ртуті. Проби снігу вони брали у Галичі 16 грудня та для повторного аналізу — 18 грудня. Про це у коментарі Суспільному розповів начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в області Віталій Фіглевський.

- Співробітники Служби безпеки України викрили схему вимагання грошей з оптових експортерів української продукції до країн Європейського Союзу. Її організував керівник регіональних митниць в Кіровоградській та Івано-Франківській областях, повідомляють на сайті СБУ. Як йдеться у дописі, начальник митниць створив "міжрегіональну злочинну групу", в яку входили його помічник і кілька посередників.

- Понад тисячу підписів зібрали жителі Калуського району проти будівництва відділення із підготовки формальдегідної смоли у селищі Брошнів-Осада, що на Прикарпатті. Про це йдеться у документах, які оприлюднені на сайті Мінприроди. Будувати комплекс планує підприємство "Свісс Кроно". Але жителі району вважають, що така діяльність може завдати шкоди навколишньому середовищу та здоров’ю людей.

Інші випуски
Більше відео