Профспілка Бурштинської ТЕС про аварію. Автопробіг від ГО "Дружина воїна"

2 гру. 19:10


Двоє працівників Бурштинської ТЕС, які отримали опіки під час аварії на сьомому блоці, сьогодні лікуються в обласній лікарні. Їхній стан – стабільно важкий. Це – 32-річний Ігор Квас, в якого 60% опіків тіла, та 22-річний Ярослав Романчук: у хлопця –  30% опіків тіла.

Журналісти Суспільного запитали у голови первинної профспілкової організації підприємств Віктора Колибабюка, як профспілка опікується постраждалими, чи долучилася до розслідування причин аварії та як стежить за безпекою на виробництві.

5 грудня в Івано-Франківську відбудеться жіночий автопробіг та флешмоб до Дня Збройних сил України. Їх організовує громадська організація "Дружина воїна". 25 жінок вже зголосилося тих, хто далі боронить Україну на сході. Так франківські активістки розпочинають серію заходів зі збору новорічно-різдвяних подарунків для бійців, які особливо потребуватимуть щирого вітання, підтримки, дитячих малюнків та сувенірів.

Як почувають себе дружини воїнів, їхні родини, що для них зараз найважливіше, чому щоразу поспішають на зустрічі з посестрами, із Суспільним поділилися Тетяна Фреїшин, Наталя Демяник, Леся Марковецька та Галина Гуляк.

Інші випуски
Більше відео