Бюджет ветеранів у 2022. Кредити для будівництва у селі. Паркувальні штрафи

26 лис. 19:00


В області триває підготовка до прийняття бюджету на 2022 рік. Чи зміниться при цьому фінансування соціальних програм для військових організацій, яку суму на фінансову підтримку виділять для започаткування ветеранського бізнесу, запитаємо начальника обласного відділу Міністерства у справах ветеранів Володимира Веркальця.

Жителі сіл Івано-Франківської громади зможуть брати дешеві кредити на будівництво і ремонт житла. Програму "Власний дім" депутати ухвалили на сесії Івано-Франківської міської ради. Хто зможе отримати такий кредит — в інтерв`ю з начальником управління інтеграції громад Івано-Франківської міської ради Андрієм Деркачем.

Івано-Франківська інспекція з паркування обіцяє відтепер більше штрафувати водіїв. Все це — завдяки новому обладнанню та програмному забезпеченню з прямим доступом до баз даних МВС. Зараз інспектор на місці матиме змогу роздрукувати повідомлення про вчинене адміністративне правопорушення і залишити його автовласнику, а також перевірити факт оплати в паркомат на майданчиках для платного паркування. Про деталі запитаємо заступника Івано-Франківського міського голови Михайла Смушака.

Інші випуски
Більше відео