Відсторонення від роботи. Довідка проти щеплення. Рубають дерева у Камінному

5 лис. 19:00


З 8 листопада невакцинованих від COVID-19 освітян та чиновників не допустять до роботи. Як при цьому діятимуть дирекції шкіл, якою є позиція профспілки працівників освіти, говоримо з директором Івано-Франківського міського департаменту освіти Ігорем Максимчуком та головою обласної профспілки освітян Зоряною Король.

Міністерство охорони здоров`я оголосило, які громадяни можуть тимчасово не вакцинуватися, скільки часу можна не колоти вакцину, якщо ви щойно перехворіли на COVID-19 і які протипокази до щеплення звільняють громадян від обов`язкової вакцинації. Коли ці довідки почнуть видавати медичні заклади на Прикарпатті, роз’яснить директорка Центру первинної медичної допомоги м. Надвірна Емілія Сем’янів.

Жителі села Камінного, що в Івано-Франківській територіальній громаді, кажуть, що у їхньому населеному пункті почали масово вирубувати дерева. Комунальники прибули з Івано-Франківська, щоб зрізати дерева, які можуть впасти та зруйнувати пам’ятники на місцевому кладовищі. Люди викликали поліцію і заявляють, що не для цього вони приєдналися до Франківська, щоб тамтешні чиновники приймали такі рішення. Хто правий, а хто ні, з’ясовуємо з франківським департаментом з благоустрою та селянами, які готові далі захищати алею на цвинтарі.

Інші випуски
Більше відео