Змінені схеми руху в місті, індустріальні парки, допомога природі

3 лис. 19:00


В Івано-Франківську змінили схему руху на вулиці Грушевського. Заступник міського голови Михайло Смушак каже, що це тільки мала частина більшого проєкту по змінах схем руху в Івано-Франківську. Зокрема, вже вдалося оновити схеми на кільці, що на вулиці Надрічна та Галицька, а також на вулицях Івасюка, Незалежності та Тисменицькій. Основна мета таких змін – підвищення безпеки руху. Все, що стосується цих змін, а також реалізованих проєктів і тих, що досі чекають своєї черги, говоримо із начальником міського управління комунальної політики Мирославом Федорківим.

Індустріальні парки – вимога часу чи бізнесу? Відповідь на це запитання ми спробуємо сьогодні знайти із начальником управління економічного розвитку Калуської міської ради Юрієм Соколовським. В Калуші уже діє один індустріальний парк. Працює він на умові співпраці із міською владою. Якою ж є ця співпраця, і які дивіденди вже має Калуська громада?

Учні Деліївської гімназії ще до початку червоної епідемічної зони встигли висадити 2 500 дерев в Галицькому національному природному парку. Докладніше про цю ініціативу говоримо із головним лісничим Галицького НПП Ігорем Кашубою.

Інші випуски
Більше відео