Забруднення на 9 млн. Доля приміщень на Чорновола, 6-6Б. Як встежити за школярами

27 жов. 19:00


Майже 9 млн грн доведеться сплатити ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" за наднормативні викиди в атмосферу без спеціального дозволу. Таке рішення ухвалив Господарський суд Івано-Франківської області. Позивачем була Державна екологічна інспекція Карпатського округу. Екологи розкажуть нам докладніше про випадок і які ще підприємства найбільше впливають на забруднення повітря в області.

Голова Івано-Франківської тергромади Руслан Марцінків на своїй сторінці у Facebook оприлюднив інформацію, щодо ухвали господарського суду області. У дописі йде мова про те, що суд зобов’язав Івано-Франківську єпархію РПЦ звільнити приміщення на вулиці Чорновола 6-6 Б та повернути його у власність міста. Якою буде доля цієї ділянки та самої споруди? Ми вирішили поцікавитися у мерії, зокрема говоритимемо із радником міського голови Мироном Дмитриком.

Турнікети у ліцеях та можливість простежити, коли ваша дитина зайшла у навчальний заклад та вийшла із нього. Такий пілотний проєкт вже освоюють у Франківському ліцеї №1 0. Як працюватиме така ініціатива та як відповідну можливість можна адаптувати і в громадському транспорті міста, розпитуємо Вікторію Дротянко – заступницю міського голови Івано-Франківська та Руслана Куриндаша – директора ліцею № 10.

Інші випуски
Більше відео