Ефективні та програшні рішення громад щодо опалення. Вишивана карта України

22 жов. 19:00


У Тисменицькій громаді у всіх 20 школах навчання залишається очним, попри те, що там опалюється лише один освітній заклад. Чому з чотирьох котелень, що працюють на деревині, жодна цього тижня так і не запрацювала? На ці питання в ефірі Суспільного відповість голова Тисменицької громади Тетяна Градюк.

Долинська громада має у розпорядженні 18 деревних котелень, і всі вони сьогодні вже зігрівають шкільні класи та дитсадки. Як громаді вдалося вчасно почати сезон та як вирішили із форматом навчання, розпитаємо у заступниці голови Долинської громади Алли Шевченко.

Вишивану карту України представлять цими вихідними у Коломиї у Національному музеї народного мистецтва Гуцульщини та Покуття. Цей проєкт об’єднав 70 вишивальниць з цілої країни для створення унікальної вишиваної карти України. Для її створення майстрині використали 40 технік вишиття та понад 40 матеріалів.Карта подорожувала містами України, експонувалася в галереях, музеях, бібліотеках і 1 листопада вирушить до Києва. Про внесок прикарпатських майстринь-вишивальниць розповість заступниця директора Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття Ірина Федів.

Інші випуски
Більше відео