Безкоштовна КТ, майстерня еко-реактиву та нова експозиція у Вигодському центрі

20 жов. 19:00


У Міністерстві охорони здоров’я України пояснили, як отримати направлення на безоплатну комп’ютерну томографію. Проте пройти цю процедуру зможуть не всі. Як зробити цю процедуру безкоштовно, куди звертатися, і хто має на це першочергове право, розпитуємо завідувача рентгенологічного відділення обласної клінічної лікарні, лікаря вищої кваліфікаційної категорії Іллю Калача.

Дитячий майданчик з елементами пластику: жителі ОСББ "Вишенька ІФ" облаштовують свій двір вуличними меблями із пластику. Пляшки та кришечки для їхнього виготовлення збирали самотужки, а допомогли втілити ідею представники майстерні "EcoREactive". Проте на цьому у майстерні не планують зупинятися, кажуть її учасники. Докладніше про цю ініціативу, а також про додаткові можливості для розвитку ОСББ, говоримо із головою правління Асоціації ОСББ "Івано-Франківськ" Геннадієм Пономаренком.

Центр спадщини Вигодської вузькоколійки презентує унікальну секцію інтерактивної експозиції. Новий стенд має назву "Бокораш" – це назва плотогона, який займався сплавом лісу річками в Українських Карпатах. Наразі фахівці центру займаються встановленням рухомого дерев’яного макета плота. Докладніше про проєкт говоримо із менеджеркою центру спадщини Вигодської вузькоколійки Соломією Пилипчук.

Інші випуски
Більше відео