Випуск о 20:40 від 8 жовтня 2021 року

8 жов. 20:40


- Майже на 200% зросла ціна на природний газ для підприємців з червня по вересень цього року. Про це Суспільному розповіла представниця обласної організації підприємців, роботодавців та орендарів Діана Гуш. За словами співвласника хлібопекарні на Франківщині Петра Мельника, якщо тариф зростатиме і надалі, ціна хліба також підвищиться.

- П’ять відеокамер, які фіксуватимуть швидкість автомобілів, запрацювали 8 жовтня в Івано-Франківську. За словами речниці патрульної поліції області Христини Мриглід, вони автоматично визначатимуть швидкість автомобіля та у випадку її перевищення направлятимуть на адресу власника авто штраф, який потрібно сплатити.

- Будинок на вулиці Чорновола, 9 в Івано-Франківську, в якому розташовувалася військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону, перебував в аварійному стані, тому там зараз проводять реконструкцію. Згодом приміщення передадуть Івано-Франківському Архієпархіальному управлінню УГКЦ. Про це кореспондентці Суспільного розповіла речниця відомства Юлія Галущак.

- В Україні зростуть штрафи за незаконний вилов риби. Таку постанову 6 жовтня ухвалив Кабінет міністрів. За словами начальника управління Державного агентства меліорації та рибного господарства в Івано-Франківській області Любомира Стрембіцького, востаннє цінові норми встановлювали десять років тому.

 

Інші випуски
Більше відео