Бенефеціари благодійних фондів, зміни у кліматі, арка Карпат

7 жов. 19:00


Інформацію про своїх кінцевих бенефіціарів юридичні особи в Україні мають надати державним органам до 10 жовтня цього року. Ця вимога визначена законом щодо запобігання та протидії відмиванню грошей. Цією інформацією мають поділитися і громадські та неприбуткові організації. Тим часом аби вкластися у терміни під франківським ЦНАПом вже збираються черги. Леся Качурова – директорка благодійного фонду "Фундація доброчинності", три доби стояла у черзі, вона поділилася з Суспільним своїми міркуваннями та проблемами, які можуть виникнути після реєстрації кінцевих бенефіціарів.

Івано-Франківська область стала пілотною щодо розроблення обласної стратегії адаптації до зміни клімату. В чому полягає ця стратегія, і які екологічні проблеми стоять перед Франківщиною, говоримо із начальником відділу екології та природніх ресурсів Івано-Франківської ОДА Петром Кульбою.

Арка Карпат – перша українська експедиція через усі Карпати закінчилася. Такий допис у соціальній мережі написав франківець Богдан Ославський, який пройшов 2 300 км горами, і здійснив подорож, про яку мріяв. Про свої враження, захоплення, страхи та перепони він розповість у студії Суспільного.

Інші випуски
Більше відео