Випуск о 20:40 від 4 жовтня 2021 року

4 жов. 20:40


- Сьогодні у Болехові люди частково перекривали дорогу Н-10 сполученням Стрий-Мамалига. Вони вимагали ремонту шляху. Легковики цю ділянку об’їжджали, однак затори утворилися через вантажівки. Після трьохгодинного очікування водії вантажних автомобілів теж заблокували дорогу, щоб ніхто не зміг проїхати.

- Впродовж минулого тижня в Івано-Франківській області на гострі респіраторні захворювання та грип захворіли майже шість тисяч людей. Про це повідомив директор обласного центру контролю та профілактики хвороб Руслан Савчук. За його словами, захворюваність зростає і область поступово входить до нового епідемічного сезону.

- В Івано-Франківську завершили реконструкцію ділянки навколо центрального міського озера. Проте суму грошей, які витратили з міського бюджету на ці роботи, заступник міського голови Михайло Смушак не називає. Кореспонденти Суспільного  з’ясовували, які роботи виконали, та чому реконструкція відпочинкової зони, яку міськвиконком планував закінчити в грудні 2017 року, тривала до жовтня 2021.

- У реанімаційних палатах центральної міської лікарні Івано-Франківська перебувають у важкому стані семеро пацієнтів з COVID-19. Усі вони невакциновані, каже лікарка-анестезіологиня Іванна Дидик. Вона працює з хворими на коронавірусну інфекцію від початку епідемії в місті. Свою історію Іванна Дидик розповіла кореспондентам Суспільного сьогодні, в міжнародний день лікаря.

- На Прикарпатті планують навесні відкрити глемпінг – це містечко геокуполів на природоохоронних територіях з покращеними умовами перебування. За словами директора Дністровського регіонально-ландшафтного парку Михайла Ковтуна, цей глемпінг стане першим в Україні всесезонним. Облаштують його поблизу села Петрів Олешанської громади. Там  планують встановити 8 будинків для туристів та один для адміністрації і кухні.

Інші випуски
Більше відео