Випуск о 20:40 від 28 вересня 2021 року

28 вер. 20:40


- В лікарнях Івано-Франківщини 55% пацієнтів хворих на COVID-19 — киснезалежні. Про це на нараді повідомила голова Івано-Франківської облдержадміністрації Світлана Онищук. Найвищий показник завантаженості ліжок – в Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні та в центральній міській клінічній лікарні. 

- Офтальмологи Івано-Франківської обласної дитячої лікарні минулого тижня прооперували передчасно новонароджену дитину та зберегли їй зір. Як розповіла заступниця медичного директора Наталія Митник, ще два роки тому такі операції проводили лише в Києві, а зараз пацієнтам із цим захворюванням можуть допомогти і в Івано-Франківську.

- Богородчанський районний суд сьогодні не зміг продовжити розгляд кримінального провадження у справі Ельдара Астанова, якого звинувачують у вбивстві студентки з Болгарії. На засідання не прийшли прокурор та правозахисник. Через це суддя Олег Шишко оголосив, що розгляд справи перенесли на 7 жовтня.

- Рятувальники на шкільній лінійці сьогодні нагородили подяками двох братів із Братківців. Минулого тижня хлопці серед ночі побачили вогонь у сусідньому будинку, розбудили дорослих, щоб ті покликали пожежників, а самі побігли гасити полум’я.

Інші випуски
Більше відео