Випуск о 20:40 від 27 вересня 2021 року

27 вер. 20:40


- Мільйон гривень до кінця року отримає Вовчинецька гімназія за вакцинацію від COVID-19 усіх працівників. Про це Суспільному сьогодні розповів голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків. За його словами, цю суму навчальний заклад зможе використати на розвиток інфраструктури. Гроші виділять із міського бюджету.

- Задля розвитку туристичного потенціалу на Прикарпатті представники тергромад і бізнесу сьогодні обмінювалися досвідом на конференції під назвою «Туристична ревіталізація: фокус на громади».  Організували зустріч до Всесвітнього дня туризму, який відзначають сьогодні.

- Кінорежисер, письменник та колишній політв’язень Олег Сенцов в Івано-Франківську презентував 5 своїх книг. Франківцям він розповів про своє ув’язнення, дитинство, студентство та плани на майбутнє.

- Жителька Івано-Франківська Галина Балюк організувала благодійний кошик. Розмістила його у власному магазині на вулиці Хоткевича. Хто може скористатися цієї корзиною та звідки виникла ідея створення - дізнавалися кореспонденти Суспільного Карпати. 

Інші випуски
Більше відео