Випуск о 20:40 від 21 вересня 2021 року

21 вер. 20:40


- У стаціонарах лікарень Івано-Франківська усі пацієнти з COVID-19 невакциновані. Про це на оперативній нараді у міського голови повідомила начальниця управління охорони здоров’я Марія Бойко.   За її словами,  пацієнти ,які померли від коронавірусної інфекції в медзакладах міста , були не вакцинованими.

- Понад 500 млн грн боргують прикарпатці за спожитий газ станом на початок вересня, - про це сьогодні розповів прессекретар «Івано-Франківськгаз Збуту» Ігор Марковський. Найбільших боржників, за його словами, уже почали відключати від газопостачання, адже з серпня це дозволяють зміни у законодавстві.

- На Івано-Франківщині жодна школа ще не отримала обладнання для 1 класу за програмою «Нова українська школа».  Його мали закупити за гроші з державного бюджету. Про це розповів заступник директора обласного департаменту освіти Андрій Сташків. За його словами на меблі й техніку з державного бюджету для області вже спрямували 41 мільйон гривень.

- 23-річний учасник бойових дій на cході країни минулого тижня став власником однокімнатної квартири в Коломиї. Житло придбали за гроші з державного бюджету, які  передбачені для дітей, позбавлених батьківського піклування.

Інші випуски
Більше відео