Мале карпатське коло, інклюзивний театр, ідеї франківської молоді

20 вер. 19:00


На Прикарпатті триває реалізація проєкту "Мале Капатське коло". Це — масштабний інфраструктурний проєкт, який з’єднає короткими шляхами головні туристичні магніти трьох областей — Закарпатської, Львівської та Івано-Франківської. На якому етапі зараз реалізація цього проєкту говоримо із в.о директора ДП "Дороги Прикарпатті" Романом Сілецьким.

У Коломиї створили інклюзивний театр. Акторами у ньому є вихованці благодійного фонду. Зараз актори та режисери активно ведуть репетиційний процес. Коли ж відбудеться перша вистава та чого чекати глядачам від інклюзивного театру говоримо із його засновницею Мар’яною Кодіною.

Цими вихідними на вулицях Івано-Франківська молодь мала можливість запропонувати власні ідеї для розвитку міста. Ініціатива відбулася у межах вуличного просвітницького проєкту "ФРІ-простір" від Івано-Франківського підрозділу Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Фундація Регіональних Ініціатив". Чого хоче франківська молодь та які ідеї варті уваги місцевих чиновників говоримо із головою відокремленого підрозділу "Фундації Регіональних Ініціатив" Анастасією Гайтич.

Інші випуски
Більше відео