Новини. Випуск о 20:40 від 2 вересня 2021 року

2 вер. 20:40


- Поблизу Івано-Франківська, у селі Ямниця, сьогодні сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикліста та службового автомобіля поліції. Повідомлення про ДТП надійшло о 14:40. Відео моменту зіткнення опублікував у мережі фейсбук Віталій Мацьоцький. Згодом на фейсбук-сторінці поліції Івано-Франківської області повідомили про те, що 25-річний  поліцейський, будучи на службі, зіткнувся із мотоциклістом. В аварії травмувалися обидва водії. Їх доставили до медзакладу. Тяжкість отриманих травм наразі встановлюють, у них відібрано кров на перевірку стану сп`яніння. Докладніше про це розповімо у наступних випусках новин.

- У Долинській громаді на Прикарпатті страйкують вчителі — вимагають виплатити заборговані зарплати. Навчання призупинили у 23 школах. На протест сьогодні вийшли майже 90% педагогічних колективів громади.

- У дамбі шламонакопичувача Домбровського кар’єру житель Калуша Микола Семенко виявив вимивину. Про це він повідомив Калуську міську раду. За словами начальника міського управління з надзвичайних ситуацій Івана Дембича, засипати рів мало підприємство «Оріана-Еко», у чиїй власності перебуває шламонакопичувач. Однак керівник підприємства відмовляється це робити. 

- В Івано-Франківському обласному перинатальному центрі відновив роботу симуляційний кабінет. Після паузи тривалістю рік медики знову можуть відпрацьовувати на манекенах всі можливі сценарії пологів та ускладнення, які виникають під час них.  

Інші випуски
Більше відео