Новини. Випуск о 20:40 від 1 вересня 2021 року

1 вер. 20:40


- Від вибуху гранати у себе в квартирі загинув ветеран російсько-української війни Анатолій Новічонок. Трапилося це вчора у місті Калуші. Які версії розглядає поліція та що про загиблого кажуть сусіди і побратими – дивіться у сюжеті. 

- У реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної інфекційної лікарні всі ліжка зайняті пацієнтами, хворими на Covid-19. Про це розповів виконувач обов’язків генерального директора медзакладу Микола Стовбан. З його слів, медики приймального відділення не встигають оформляти хворих. Біля лікарні щодня вишиковується черга бригад швидкої допомоги. 

- В Івано-Франківську від початку року Державна виконавча служба відкрила 189 виконавчих проваджень щодо стягнення боргів за комунальні послуги. За словами представника служби Івана Кузика, загалом в Івано-Франківську відкрито 374 справи щодо боргів за комунальні послуги. Стягнути за цими справами Державна виконавча служба планує приблизно 18 мільйонів гривень.

- Навчальний рік в ліцеях на Івано-Франківщині сьогодні розпочався у звичному, тобто очному режимі. В якому форматі проводити свято першого дзвоника керівництво навчальних закладів вирішувало самостійно.

- Понад 1400 першокурсників посвятили у студенти Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу. На подвір’ї закладу провели концерт та презентували талісман студентського парламенту. Посвячення першокурсників проводили нафтою. Як це відбувалося – дивіться у сюжеті. 

Інші випуски
Більше відео