Новини. Випуск о 20:40 від 31 серпня 2021 року

31 сер. 20:40


- Другою дозою від коронавірусу на Прикарпатті вакцинувалися 28% вчителів та вихователів. Про це сьогодні на нараді в облдержадміністрації повідомив директор департаменту освіти і науки Віктор Кімакович. Вже завтра розпочинається новий навчальний рік. Із якими проблемами зіткнулися школи області – дивіться у сюжеті.

- На Прикарпатті 65% медзакладів запровадили електронні лікарняні. Про це сьогодні розповіла головна спеціалістка з організації первинної медико-санітарної допомоги обласного департаменту охорони здоров’я Юлія Монюк. В Івано-Франківську такі листки непрацездатності видають вже в усіх поліклініках.

- Керівника "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Євгенія Герасименка відсторонили від роботи. Про це на оперативній нараді повідомив міський голова Руслан Марцінків.  Він доручив керуючому справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Ігорю Шевчуку створити комісію, аби призначити тимчасового виконувача обов’язків підприємства. За словами Руслана Марцінківа, Євгенія Герасименка, найімовірніше, переведуть на іншу посаду.

- Зачинені в кімнатах підопічні та використання їхньої праці без відповідних записів. Такі порушення  під час перевірки, 27-го серпня, виявили представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Коломийському геріатричному пансіонаті. Наша знімальна група відвідала цей пансіонат, поспілкувалася з його директором та мешканцями установи.

Інші випуски
Більше відео