Новини. Випуск о 20:40 від 30 серпня 2021 року

30 сер. 20:40


- На Прикарпатті у дорожньо-транспортній пригоді загинула жінка. Ще п’ятеро людей травмувалися. Серед них – двоє дітей. ДТП трапилася вчора близько 18-тої поблизу Городенки. Про це розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції Любомир Маланчин. За його словами, водій автомобіля Рено Кенго виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із Волгою. Від отриманих травм пасажирка Волги померла на місці. Обидва водії, за словами Любомира Маланчина, були тверезими. Зараз у Городенківській районній лікарні перебувають троє людей, які отримали травми під час аварії, каже заступник директора медзакладу Іван Кухар.

- Приблизно сорок людей сьогодні перекрили дорогу Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у селі Яворів Косівського району. Вони виступають проти закриття Яворів-Безульківської гімназії, яку міська рада вирішила ліквідувати. 

-  29 серпня виповнилася сьома річниця Іловайськової трагедії – саме в цей день українські війська потрапили в оточення. За словами начальника відділу Івано-Франківської області Міністерства у справах ветеранів України Володимира Веркальця, в Іловайську загинуло найбільше прикарпатців – тринадцять. Ще четверо вважаються зниклими безвісти. Кореспонденти Суспільного поспілкувалися з Іваном Рабаняком – бійцем, якому вдалося вижити.

- 27 портфелів та близько сотні сертифікатів на канцтовари роздали представники Благодійного фонду "Карітас Івано-Франківськ" за гроші зібрані у межах щорічної акції «Перший портфелик». За словами директора організації Володимира Чорнія, цьогоріч до заходу долучилися жителі всієї України. Зокрема, «Карітас Україна» передав півсотні портфеликів для прикарпатських першокласників. 

Інші випуски
Більше відео