Випуск о 20:40 від 17 серпня 2021 року

17 сер. 20:40


- У Івано-Франківській громаді тимчасово не щепитимуть вакциною проти COVID-19 Moderna, каже начальниця міського управління охорони здоров’я Марія Бойко. За її словами, наразі вакцину цього виробника медики використали та замовили нову партію.

- Спрямувати 90 тисяч гривень будинку для сиріт із інвалідністю вимагає "Українська Благодійницька мережа". Позов до Івано-Франківського окружного адміністративного суду благодійна організація подала на департамент соціальної політики облдержадміністрації через те, що "Оселя віри, надії, любові" в селищі Обертин не отримала бюджетного фінансування за чотири місяці – від січня до квітня. Сьогодні в суді відбулося перше засідання.

- В Івано-Франківську обласну клінічну інфекційну лікарню із попереднім діагнозом "гострий гастроентерит" госпіталізували вісьмох людей. Про це Суспільному повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації. Вони були на весіллі у колибі "Гуцульська світлиця" у селі Поляниця. Люди, яких медики доправили обласної інфекційної лікарні, перебувають у стані середньої тяжкості. Про це Суспільному повідомив виконувач обов’язків генерального директора лікарні Микола Стовбан.

-  Батьків Олексія Стефанціва, який заблукав дорогою на Говерлу 14 серпня, не притягуватимуть до відповідальності, адже немає для цього підстав, каже тимчасова виконувачка обов’язків начальника відділу ювенальної превенції нацполіції в області Зорина Кречко. Нагадаємо, хлопця шукали понад добу більше 140 людей. Знайшли за 2 кілометри від маршруту на Говерлу. Що про цю подію каже сам Олексій та його батьки – дізнавались кореспонденти Суспільного Карпати. 

Інші випуски
Більше відео