Випуск о 20:40 від 16 серпня 2021 року

16 сер. 20:40


- У Вигоді, що на Івано-Франківщині, перекинувся пожежний автомобіль. Внаслідок ДТП травмувалися 6 рятувальників. Їх госпіталізували в Долинську центральну районну лікарню.

-  У камері Івано-Франківської установи виконання покарань під час пожежі 10 серпня 50-річний чоловік отримав понад 50% опіків тіла. За 4 дні він помер в обласній клінічній лікарні. Серед версій, які розглядають поліцейські, — самопідпал. Про це Суспільному повідомили у пресслужбі Нацполіції в області. Про самопідпал чоловіка на сторінці у Facebook написала Наталія Жураковська. У дописі жінка повідомила, що ув’язнений підпалив себе через те, що 5 років просидів у СІЗО без вироку.

- Завтра виконком міської ради у Коломиї планує розглянути питання про виділення ста тисяч гривень мешканцям дому у Шепарівцях, на який 28 липня упав спортивний літак. Про це Суспільному сказав заступник місткого голови Олег Токарчук. Водночас, за словами власника будинку Валерія Помагаєва, будівля непридатна для життя. Чоловік каже, що приміщення потрібно відбудовувати заново.

- 6-річного хлопчика, який зник під час сходження на Говерлу 14 серпня, знайшли вчора ввечері волонтери з Коломиї.

-  Івано-франківський футзальний клуб «УРАГАН» презентував трьох нових гравців - Іллю Терентьєва та братів Миколу і Михайла Грицин. Сьогодні під час прес-конференції новачки розповіли про свої перші дні у команді, про те, чого очікують від сезону, а також поділилися враженнями від нового колективу та тренувального процесу.

Інші випуски
Більше відео