Вакцинація на Калущині, змії кусають прикарпатців та Франківськ волонтерить

11 сер. 19:00


9% дорослого населення Калуської громади отримали по дві дози вакцини від COVID-19. Цю інформацію надали у Калуській міській раді. Чому калушани не поспішають вакцинуватися, і як там збираються досягти колективного імунітету, говоримо із заступницею Калуського міського голови з медичних питань Наталею Кінаш.

В Івано-Франківській області за липень зареєстрували п’ять випадків укусів змій. Загалом по Україні зафіксували 31 звернення з цього приводу. Що робити, якщо вас вкусила змія, куди звертатися, і головне чи є в місті протизміїна сироватка? Про це говоримо із Лідією Сенюткою – начальницею відділу медицини катастроф, мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА, Олегом Курташем – завідувачем відділення анестезіології та інтенсивної терапії Івано-Франківської ОДКЛ.

З 23 по 30 серпня франківські волонтери будуть проводити благоустрій українських могил у Польщі. Докладніше про цю ініціативу говоримо із начальником відділу внутрішньої політики Ігорем Кінашем.

Інші випуски
Більше відео