Випуск о 20:40 від 6 серпня 2021 року

6 сер. 20:40


- В Івано-Франківській області виявили 10 випадків коронавірусної хвороби штаму "Дельта". Про це Суспільному повідомив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко.

- Вчора, 5 серпня  під час вечірньої зливи у селі Крилос Галицької територіальної громади потічок вийшов з берегів та розлився на одній з вулиць. Вода підтопила кілька десятків будинків. Мешканці в цьому звинувачують сільську раду Крилоса, яка, за їхніми словами, два роки тому недоукріпила ділянку.

- Будівництво розв’язки під новий Пасічнянський міст в Івано-Франківську затримується через проблеми з тендером. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків. За його словами, Державна аудиторська служба України оскаржила тендер, та проводила перевірку.

- На Івано-Франківщині немає проблем з бланками міжнародних свідоцтв про вакцинацію від COVID-19. Водночас, офіційної статистики видачі таких документів не ведуть, повідомила Суспільному заступниця гендиректора «Центру контролю і профілактики хвороб» МОЗУ Тетяна Джус.

- Понад 2 мільйони гривень не вистачає для роботи Івано-Франківському апеляційному суду, каже керівниця апарату Оксана Розвадовська.  За її словами, на початку осені закінчиться фінансування з державного бюджету на купівлю поштових марок, тому запрошення на засідання відправлятимуть на електронну пошту або ж повідомлятимуть про це телефоном. За рішенням суду людям доведеться приходити особисто. Також, за словами Оксани Розвадовської, апеляційний суд має борги за електроенергію та газ.

Інші випуски
Більше відео