Випуск о 20:40 від 5 серпня 2021 року

5 сер. 20:40


- Два дні жителі будинку під номером 6 на вулиці Виговського у Франківську живуть без газопостачання. Все через пошкоджений газопровід. Його досі не ремонтують, а людям принесли лист від компанії «Івано-Франківськгаз», у якому просять жителів заплатити 12 тисяч гривень за заміну проводу.

- Прикарпатська спортсменка  Людмила Лузан здобула "бронзу" Олімпіади-2020 в каное-спринті. Веслувальниця  виборола  для України першу медаль у веслуванні на каное-одиночці на Олімпійських Іграх у Токіо. Медаль для Лузан стала першою у кар’єрі на рівні Олімпійських Ігор - 24-річна веслувальниця до цього не змагалася на Олімпіадах.

- Три учасники літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор-2020 з Івано-Франківська отримають одноразову грошову допомогу з міського бюджету. Рішення підтримати місцевих атлетів ухвалили сьогодні на засіданні виконавчого комітету міськради. За підсумками голосування членів міськвиконкому, спортсмени отримають по 30 тис. грн.  Україну на спортивних змаганнях у Токіо представляють три легкоатлети з Івано-Франківської громади –Павло Волуйкевич, Ганна Шевчук і Валерій Літанюк.

- Сьогодні своє 5-річчя відзначає дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області. На звітно-виборнй конференції керівники ліги підбили підсумки роботи та поділилися планами на майбутнє.

- У Рогатині люди відновили твори сакральної спадщини. Кам’яні скульптури святих та хрести тверезості десятки років пролежали на дні на дні річки Гнила Липа. Про те, хто і чому руйнував сакральні фігури, і як люди зуміли відродити спадщину своєї землі дізнавалися  кореспонденти Суспільного Карпати.

Інші випуски
Більше відео