Випуск о 20:40 від 3 серпня 2021 року

3 сер. 20:40


- Вигодська селищна рада сьогодні скасувала своє рішення про дозвіл на виготовлення проєктної документації щодо будівництва міні-гідроелектростанції на річці Свіча. Проте місцеві жителі побоюються, що інвестор може оскаржити рішення у суді і все ж розпочати будівництво.

- Стихійне сміттєзвалище з будівельних та побутових відходів виявив франківець Микола Красуляк поблизу джерела у Меморіальному комплексі «Дем’янів Лаз».

- Комунальне підприємство "Електроавтотранс" планує закупити для Івано-Франківської територіальної громади 8 електробусів. Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив директор підприємства Віталій Голутяк. З його слів, електробус завдовжки 18 метрів зможе вмістити 140 пасажирів.

- В селі Степанівка Калуського району протягом двох місяців немає вуличного освітлення. За словами сільського голови Верхнянської ТГ Михайла Маліборського, систему ліхтарів зняли під час заміни дерев’яних електроопор на бетонні. Проте монтаж вуличного освітлення не увійшов до кошторису цих робіт.  За словами Михайла Маліборського, в бюджеті громади зараз немає грошей на повторне встановлення ліхтарів.

- В Івано-Франківську розпочали облаштовувати верхній шар асфальту на вулиці Деповській. Про це під час оперативної наради у міського голови повідомив директор КП «Муніципальна дорожня компанія» Віталій Бурко. За словами жителів вулиці, дорогу не ремонтували більше 20 років.

- На Прикарпатті другий день тривають збори військовозобов’язаних та резервістів Збройних Сил України. Участь у них беруть 154 людей, четверо з них підписали контракт на службу в резерві.

Інші випуски
Більше відео