Випуск о 20:40 від 13 липня 2021 року

13 лип. 20:40


- Рятувальний пост розгорнули сьогодні в Івано-Франківську на березі річки Бистриця Солотвинська, де, менш як за тиждень, втопилося троє людей. Крім цього, на водоймах громади планують організувати патрулювання.

- Близько 150 представників деревообробних підприємств Прикарпаття прийшли сьогодні до облдержадміністрації з проханням, щоб влада допомогла закупити сировину малим підприємствам. За словами голови Асоціації деревообробних підприємств області Ігора Соболевського, половина цих  підприємств в області тимчасово припинила роботу, адже через високу ціну вони не змогли купити на електронному аукціоні необроблене. 

- Івано-Франківський міський перинатальний центр отримав нового керівника. Голова громади Руслан Марцінків на цю посаду призначив начальницю управління охорони здоров’я міськради Марію Бойко. Про це він сказав сьогодні на оперативній нараді. Натомість колишнього директора центру Сергія Стефанка Марцінків перевів на посаду заступника.  Серед іншого, рішення про призначення нової директорки перинатального центру Марцінків аргументував тим, що у пологовому будинку керівником має бути жінка.

- Жителі села Вовчинець Івано-Франківської громади скаржаться на відпочивальників. Про це сьогодні під час оперативної наради у міського голови  повідомив його радник у селі Вовчинець  Михайло Назар. Каже,  щоночі на пагорбі проводять дискотеки, розпивають алкоголь та засмічують територію. Щоб зупинити нічні гуляння людям  доводиться викликати поліцію.

- Сонячна пекарня "Радість без меж" вже третій день працює  в Івано-Франківську при монастирі Святого Йосифа. Серед офіціантів тут люди з ментальними розладами та синдромом Дауна. Проєкт з облаштування закладу став одним із переможців цьогорічного "Бюджету участі".

Інші випуски
Більше відео