Випуск о 20:40 від 29 червня 2021 року

29 чер. 20:40


- Жителі села Камінне, яке входить до Івано-Франківської громади, не визнають результату конкурсу на посаду директора місцевої школи. Сьогодні вони прийшли до міської ради з вимогою провести конкурс повторно.

- Керівництво полігону в селі Рибне просить в обласної влади 10, з половиною гектарів землі для розширення сміттєзвалища і будівництва сміттєпереробного заводу. Про це сьогодні на оперативній нараді повідомив виконувач обов’язків директора комунального підприємства Юрій Мороз. За його словами, ситуація із обсягами відходів на полігоні стає дедалі критичною.

- Більше сорока дітей з Дніпра проходять навчально-тренувальні збори з хортингу в Микуличині. Зокрема, тут команда дівчат готується до міжнародних змагань в Туреччині. Спортсменки боротимуться на першому етапі Кубка Світу. За словами  голови ГО «Дніпровська федерація хортингу» Юрія Васецького, хортингом займаються діти від 6 до 18 років. Ці збори триватимуть 14 днів. У серпні до всеукраїнських змагань готуватимуть збірну хлопців.

- Віднайдені в архівах твори українського композитора Дмитра Бортнянського готуються виконати та записати учасники хору «Воскресіння». Кожен концерт записуватимуть на відео і в результаті планують створити 5  музичних фільмів.

Інші випуски
Більше відео