Новини. Випуск о 20:40 від 18 червня 2021 року

18 чер. 20:40


- Робоча група, яку створили вчора під час комісії з техногенно екологічної безпеки продовжує шукати джерело витоку одоранту на вулицях Коновальця, Сорохтея та Петлюри. Зранку район обстежували поліцейські, надзвичайники та представники газової служби.  За словами  начальника міського управління з питань надзвичайних ситуацій Ігоря Влізла, розглядають імовірний варіант, що хтось із жителів розрізає бочки з-під речовини.

- Сьогодні в Івано-Франківську відкрили транспортний рух об’єднаними Північним та Південним бульварами. Проєкт ще не завершений. Тротуари планують доробити до кінця цього року. А в наступному – запустити рух громадського транспорту.

- В Івано-Франківській центральній міській лікарні сьогодні відкрили оновлене відділення травматології. Як повідомив головний лікар медзакладу Тарас Масляк, лікуватимуть там хворих з травмами та захворюваннями органів опорно-рухового апарату і проводитимуть комплексну реабілітацію.

- 47 видів експертиз  проводять в Івано-Франківському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі.  Найпопулярніші із них – ДНК-тести, експертиза слідів рук та дослідження документів і почерку, розповідає заступник директора центру. До слова, 20-го червня в Україні відзначають День експертної служби МВС. Напередодні професійного свята розповідаємо, як працюють такі експерти в Івано-Франківську.

- Свято до Дня батька провели сьогодні в Івано-Франківську. У Палаці Потоцьких діти разом із батьками могли взяти участь у майстер-класах, позмагатися в спортивних естафетах та спробувати себе у ролі поліцейського.

Інші випуски
Більше відео