Новини. Випуск о 20:40 від 27 квітня 2021 року

27 кві. 20:40


- Ще 84 мільйони гривень очікує Прикарпаття від уряду на відновлення інфраструктури, яку пошкодив паводок минулого року. Про це повідомив начальник управління з питань цивільного захисту Володимир Стебницький. Наші кореспонденти поїхали у Верховинський район, аби дізнатися, як там відновили інфраструктуру після паводку влітку та чи готуються до нової негоди. 

- На холод у дошкільних навчальних закладах скаржаться іванофранківці у соцмережах. Кореспонденти Суспільного дізнавалися, чому холодно у дитячих садочках міста. Тож подробиці – у сюжеті.

- На Старолисецькому полігоні сьогодні відбувся Єдиний стрілецький день. Військові збори провели із підрозділами територіальної оборони Івано-Франківської області. Також військовослужбовців навчали тактиці, топографії, зв’язку та медицини. Як усе було - бачили наші журналісти.

- В Івано-Франківську триває підготовка до Великодніх свят.  Завтра в центрі міста розпочне роботу ярмарок. Які ще заходи міська влада запланувала провести у святковий період, обговорювали сьогодні під час оперативної наради у міського голови. 

- Продукти для нужденних збирає до Великодня Спільнота Святого Егідія. Загалом волонтери планують зібрати близько 100 великодніх кошиків. Роздаватимуть святкові пакунки потребуючим завтра, а також у п’ятницю.

- У Музеї мистецтв Прикарпаття відкрили виставку витинанок «Магія паперового мережива». Авторка робіт Дарія Альошкіна розповідає, що виставку планували експонувати ще минулого року до великодніх свят. Але через пандемію відкриття перенесли на рік. 

Інші випуски
Більше відео