Висновки ТСК про соцзаклади на Прикарпатті, розв’язка на Каскаді та Малі Ґранти

23 кві. 19:00


На сьогоднішньому засіданні обласної ради депутати скасували процес ліквідації центру соціальної підтримки дітей та сімей "Теплий дім", що на Долинщині. Одним із факторів впливу на прийняття такого рішення були висновки тимчасової слідчої комісії Верховної ради. Як будуть виконувати це рішення, та які ще порушення прав дітей зафіксувала комісія, говоримо із в.о начальника служби у справах захисту дітей облдержадміністрації Віталією Попович.

Схема транспортного руху у мікрорайоні "Каскад" в Івано-Франківську потребує змін. Так вирішили на комісії з безпеки руху, після відкриття в Івано-Франківську закладу швидкого харчування. Що зміниться для жителів мікрорайону, та якою має бути транспортна інфраструктура у місті, говоримо сьогодні із комунальниками, урбаністами та самими мешканцями.

Програма "Малі Ґранти Теплого Міста" оголошує старт літньої хвилі програми та пропонує отримати фінансування на реалізацію власних ініціатив. Хто може подавати ідею на грант, та що для цього потрібно, говоримо із координаторкою програми Христиною Магас.

Інші випуски
Більше відео