У Коломиї на одну гімназію може стати менше. Діти-втікачі. Шкільне харчування онлайн

21 кві. 19:00


У Коломиї на одну гімназію може стати менше. Мова йде про десяту, реорганізацію якої розпочато. Найбільше ця процедура бентежить батьків, чиї діти мають інклюзивну форму навчання. Леся Олексюк – одна з них, вона й розповідає про проблему. А представники місцевої влади пояснюють мету освітніх змін.

Нещодавно по всій області шукали двох вихованців обласного центру соціально- психологічної реабілітації. Знайти підлітків вдалося. Сьогодні вони перебувають у закладі. Що спонукає до втечі дітей? Чи можливо впильнувати їх? Та чому у громадському транспорті дорослі не поцікавилися, чому підлітки подорожують наодинці? Розпитуємо Василя Серденька — директора обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Поки ваша дитина в школі чи ліцеї, ви зможете простежити, що вона їсть і скільки це коштує. Для цього вам не потрібно буде навіть виходити з дому чи залишати робоче місце. Такі інновації незабаром будуть доступними в освітніх закладах Франківської тергромади. Розлогіше про онлайн-введення говорить Вікторія Дротянко – заступниця голови Івано-Франківської ТГ.

Інші випуски
Більше відео