Випуск о 20:40 від 30 березня 2021 року

30 бер. 20:40


- Центральна виборча комісія змінила склад членів окружної виборчої комісії на округу номер 87. Таке рішення, за словами аналітика руху Чесно Віталія Світлика, вони прийняли сьогодні під час засідання.

- На Прикарпатті поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ймовірного підкупу виборців. 22 березня в інтернеті оприлюднили відео, де чоловік, схожий на депутата селищної ради в Богородчанах Володимира Крайника, розповідає про схему підкупу жителів регіону. Через це сьогодні в Богородчанах засідала комісія з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

- У Калуші поховали загиблого воїна російсько-української війни Сергія Барнича. Попрощатися із ним прийшли сотні людей. Загинув Сергій Барнич 26 березня під час обстрілів на Донбасі.

- Міська влада Бурштина ініціює закриття місцевої гімназії всупереч позиції педагогів та батьків. Навчальний заклад, який претендував на статус ліцею, планують приєднати до опорної школи.  Сьогодні долю гімназії депутати вирішували під час засідання сесії міської ради. Батьки та вчителі тим часом влаштували акцію протесту.

- Другий день поспіль підприємці промислових ринків Івано-Франківська прийшли з протестом під стіни адмінбудинку. Сьогодні вони звернулися до міського голови Руслана Марцінківа, щоб він допоміг їм знайти юридичний вихід, який би дозволив відкрити ринки.

- За три тижні у Лисецькій лікарні, що на Прикарпатті, збирають близько семисот кілограмів медичних COVID-відходів. Про це сьогодні розповіла головна медсестра Галина Ярчук. За її словами, знезаражене медичне сміття утилізовує львівське переробне підприємство. Із ним медзаклад співпрацює понад п’ятнадцять років.

Інші випуски
Більше відео