Випуск о 20:40 від 29 березня 2021 року

29 бер. 20:40


- На п’яти виборчих дільницях у 87 окрузі, де відбулося голосування на проміжних виборах народних депутатів, перераховуватимуть голоси. Про це повідомив координатор громадянської мережі ОПОРА в області.

- У Калуші зустріли тіло бійця Сергія Барнича, який загинув під час обстрілів на Донбасі 26 березня. У палаці культури «Мінерал» провели панахиду, попрощатися із воїном прийшли десятки містян.

- Працівники Коломийської районної бібліотеки, яких звільнили три місяці тому, розпочали голодування під стінами районної ради. Акцію протесту влаштували з вимогою передати бібліотеку у власність міста. В кінці грудня заклад ліквідувала місцева райдержадміністрація, а міська рада досі не взяла на свій баланс.

- Близько півсотні підприємців промислових ринків сьогодні протестували під ОДА. Вони вимагають дозволу працювати, адже простоюють близько п’ять тижнів.

- До восьмисот кілограмів медичних відходів щомісяця збирають в міській клінічній лікарні № 1. Серед цього сміття є й відходи, на яких - вірус COVID-19.

- Обласна комісія з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила відсьогодні працювати дитячим садкам на Прикарпатті.

Інші випуски
Більше відео