Реорганізація наркологічного центру та закладу з надання психіатричної допомоги. Рік дистанційного навчання. У Калуській ТГ створять реєстр домашніх тварин

24 бер. 19:00


В області взялися за реорганізацію “Прикарпатського наркологічного центру” та ”Обласного закладу з надання психіатричної допомоги". Обласна рада має намір об’єднати їх на базі КНП "Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я". Хто та куди переїде розпитаємо Оксану Кантурак – в.о. голови профспілки КНП “Прикарпатський наркологічний центр Івано-Франківської обласної ради”, Мирона Мулика – генеральний директор КНП “Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я Івано-франківської обласної ради”, Андрія Яворського – голову постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики та Валерія Скопича – генеральний директор КНП “Прикарпатський наркологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.

Вже рік прикарпатські школярі знають, що таке дистанційне навчання. Як воно щоденно працювати в онлайні вчителям? Чи всі учні мають доступ до інтернету і забезпечені гаджетами? А головне, як карантин вплинув на якість освіти, – розкаже ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Роман Зуб’як.

В Калуській ОТГ планують створити єдиний реєстр домашніх собак та котів, щоб надалі мати змогу їх відстежувати. Хто відповідатиме за цей процес і як реалізовуватимуть розповість заступниця Калуського міського голови Наталія Кінаш.

Інші випуски
Більше відео