Випуск о 20:40 від 18 березня 2021 року

18 бер. 20:40


- Послабити карантин у Франківську - із такою вимогою місцеві підприємці прийшли сьогодні на площу перед адмінбудинком. Вони підготували звернення до обласної комісії із надзвичайних ситуацій про дозвіл продавати непродовольчі товари на ринках, у магазинах і торгівельних центрах міста. Як на це відреагувала місцева влада та чи дотримуються зараз підприємці карантинних обмежень в Івано-Франківську – дізнавалися кореспонденти Суспільного.

- В Івано-франківському геріатричному пансіонаті мешканці і працівники закладу готуються до вакцинації. Перші дози вакцини геріатричним закладам дадуть за один-два тижні, каже головний санітарний лікар області Руслан Савчук. 

- Акціонерне товариство "Оріана", що розташоване у Калуському районі на Прикарпатті, готують до приватизації. Про це ідеться  на сайті Фонду державного майна України. Приватизувати можна 99,9% підприємства. Наші кореспонденти спілкувалися із керівництвом підприємства та бачили, в якому стані воно перебуває зараз.

- У селі Середній Угринів, що у Калуському районі, через недобудований міст до хворих не може потрапити швидка допомога, а пенсіонери більше року не виїжджають за межі своїх та сусідських домогосподарств. Керівництво громади встановило міст, на п’ять метрів менший, аніж потрібно для переходу. Як в таких умовах живуть люди – дивіться у сюжеті.

 

Інші випуски
Більше відео