Випуск о 20:40 від 16 березня 2021 року

16 бер. 20:40


- На Прикарпатті починають формувати списки людей, які зможуть вакцинуватися залишковими дозами вакцини від COVID – 19. Хто зможе отримати їх, та як зареєструватися для вакцинації – дивіться у сюжеті. 

- Кандидатка у народні депутати у вісімдесят сьомому окрузі Маруся Звіробій зняла свою кандидатуру на користь Руслана Кошулинського. Чим вона мотивує свою позицію, хто зараз із кандидатів є лідером соціологічних опитувань та як в окрузі готуються до виборів – дізнавалися кореспонденти Суспільного.

- Вчителі Долинської громади готові страйкувати, якщо їм не будуть вчасно виплачувати заробітну плату. Наразі вони отримали 60% свого окладу за лютий. Така ситуація виникла через те, що громада недоотримала освітньої субвенції на суму 35 мільйонів гривень, розповіла заступниця голови Долинської громади Алла Шевченко. 

- У Франківську презентували стратегію розвитку транспорту у міській територіальній громаді. За п’ять років міська влада планує модернізувати систему комунального транспорту, удосконалити маршрутні мережі та змінити тарифну політику. 

- В івано-франківських та львівських університетах бракує студентів на спеціальностях фізика, хімія та біологія. За словами предаставників вишів, протягом останніх років абітурієнти відмовляються вступати на природничі спеціальності. Докладніше про ситуацію у західноукраїнських університетах - дивіться в сюжеті.

Інші випуски
Більше відео