Нестача кисню в ЦМКЛ, відсутність лікарняних листків, стажування студентів

16 бер. 19:00


В Івано-Франківській ЦМКЛ не вистачає кисню та апаратів ШВЛ. Через це можуть бути скасовані планові операції. Що робитимуть у лікарні, щоб і надалі рятувати життя прикарпатців розповість заступник директора міської клінічної лікарні Володимир Вовчук.

На Прикарпатті люди не можуть отримати лікарняні листки. В зв’язку з цим виплати також не надходять. МОЗ уже розпочало їх друкувати, проте до місць призначення вони так і не надійшли. Що робити прикарпатцям, щоб захистити свої права перед роботодавцем та коли очікувати на гроші, говоримо із юристкою Зореславою Кудибою та начальницею відділу страхових виплат та матеріального забезпечення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Івано-Франківській області Марією Кривень.

В Прикарпатському університеті стартував відбір на конкурс стажувань для молоді в рамках "Ініціативи з розвитку аналітичних центрів" в Україні. Хто і як може на неї потрапити, та які можливості відкриваються для франківської молоді говоримо із директоркою Навчально-наукового Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону Ольгою Максимович.

Інші випуски
Більше відео