Випуск о 20:40 від 12 березня 2021 року

12 бер. 20:40


 - Киснева станція обласної клінічної лікарні працює на межі своєї продуктивності. Про це Суспільному розповів заступник генерального директора закладу Ігор Сковронський. Станом на сьогоднішній ранок у медзакладі перебувало 179 пацієнтів з підозрою чи з підтвердженим діагнозом COVID-19, вільних ліжок тут немає.

- Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА закупив кисневих концентраторів та ШВЛ-апаратів на 9,2 мільйона гривень. Про це на засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики повідомив виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я Володимир Дзьомбак.

- Близько сотні приватних підприємців Прикарпаття сьогодні влаштували мітинг підвккккккккккккквууууууууууууууууууу стінами облдержадміністрації. Вони вимагають закрити всі заклади та відпочинкові комплекси в області, або дати їм можливість працювати.

- На Прикарпатті стартував національний проєкт «Поліцейський офіцер громади». За словами начальника обласної Нацполіції Володимира Голубоша, навчання пройшли 32 поліцейських. Тепер вони працюватимуть офіцерами у прикарпатських громадах. Також сьогодні, у межах цієї програми, Нацполіція передала територіальним громадам 31 службовий автомобіль.

- Науковці-фізики із Прикарпатського національного університету створюють спеціальний пристрій для живлення кардіостимуляторів. Така річ повинна полегшити роботу медиків та убезпечити пацієнтів. Це - не перший проєкт, який розробляють науковці. Вже декілька років вони співпрацюють із НАТО. 

Інші випуски
Більше відео