Випуск о 20:40 від 10 березня 2021 року

10 бер. 20:40


- В Івано-Франківську 130 медиків швидкої допомоги сьогодні провакцинувалися від COVID – 19. Про це кореспондентам Суспільного Карпати розповів директор обласного центру екстреної медичної допомоги Мирон Матейко.

- Івано-Франківець Ростислав Шпук звернувся до міського голови з проханням відреагувати на порушення, які, за його словами, допустили при ремонті  готелю «Дністер, в якому підписували Акт Злуки ЗУНР та УНР. Ремонт у готелі триває близько 5 років. Днями внаслідок робіт, за словами Ростислава Шпука, постраждали колони 100 літнього будинку.

- Музичний альбом на вірші відомих українських поетів планують створити студенти Університету Короля Данила. Вчора у соцмережах презентували першу композицію, яка увійде до майбутньої збірки під назвою «Думи мої, думи мої». Присвятили її Шевченківським дням. Про ідею створення  її ініціатори розповіли нашим журналістам.

- Брошки, сережки та інші аксесуари з бісеру створює прикарпатка Марія Романюк. За освітою дівчина - модельєрка, тож виготовляє не лише прикраси, але й одяг, який часто також декорує орнаментами з бісеру.

Інші випуски
Більше відео