Випуск о 20:40 від 9 березня 2021 року

9 бер. 20:40


 - Міський голова Руслан Марцінків сьогодні на оперативній нараді повідомив, що планує звернутися в облдержадміністрацію із проханням розгорнути ще 40 ліжок у кардіоцентрі. Яка ситуація сьогодні із заповненістю ліжок у медзакладах міста дізнавалися кореспонденти Суспільного Карпати.

- В Яремчанській міській лікарні заповнені всі ліжка, виділені для хворих на COVID-19. Зараз у закладі - 70 пацієнтів. Лікуються там жителі різних гірських громад Прикарпаття. Наша знімальна група поспілкувалася із лікарями та хворими на коронавірусну інфекцію. 

- Державне агентство рибного господарства повідомляє про порушення на каналі гідроелектростанції в селі Золота Липа. За словами представника агентства Любомира Стрембіцького, рибовідний канал 11 місяців – без води, тому риба не може потрапити в місцеву річку.

- Івано-Франківська міська рада сьогодні почала реєструвати проєкти для програми «Бюджет участі 2021». Прийом документів триватиме до 30 березня, проголосувати за проєкти можна буде з 12 квітня. На сайті «Бюджету участі» уже з’явилися перші заяви учасників.

Інші випуски
Більше відео